Handelsbetingelser

Download handelsbetingelser her

Generelle oplysninger:

www.storkøkken-inventar.dk

Søegaard Vandteknik ApS

Navervej 20
4000 Roskilde
CVR. 32 28 42 13

Etablerings år: 2009

Telefon: 46 40 38 34

e-mail: salg@vandteknik.nu

Produktion:

Biltris gade 25
4070 Kirke Hyllinge

Aftaleindgåelse:

Endelig aftale om køb anses først indgået, når Søegaard Vandteknik ApS har fremsendt en ordrebekræftelse herpå til køber. Sælger fraskriver sig ethvert ansvar for eventuelle fejl og oplysninger i materiale udformet af tredjemand. Dette gælder enhver form for salgsmateriale, beskrivelser, brugervejledning m.v.

Ordrebehandling:

For at foretage et køb på www.storkøkken-inventar.dk skal du igennem følgende trin.

  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen
  2. Indtast dine personlige oplysninger og godkend vores handelsbetingelser
  3. Vælg ønsket betalingskort
  4. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

Umiddelbart efter købet vil du modtage en ordrebekræftelse pr. mail

Din bestilling bliver først registreret, når du klikker på “Gennemfør betaling”. Hvis du inden da forlader siden, er købstransaktionen ikke gennemført.

Priser:

Priserne på www.storkøkken-inventar.dk er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – og nogle gange fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen.

Alle priser er inkluderet eventuelle afgifter og er angivet i danske kroner (DKK).

Som udgangspunkt vises alle priserne eksklusiv moms, medmindre andet er anført.

De angivne priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland, Færøerne og ikke-brofaste øer.

Betaling:

På www.storkøkken-inventar.dk kan du betale med følgende betalingskort:

Dankort, VISA, VISA/Dankort, MasterCard.
Der opkræves ikke gebyr på kortbetalinger.
Beløbet hæves først fra dit kort, når varen afsendes.

Kortoplysninger:

Når du handler hos Søegaard Vandteknik ApS på www.storkøkken-inventar.dk behandles kortoplysningerne af ePay A/S som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Dankort, Visa og MasterCard/Eurocard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Forbehold:

Der tages forbehold for force majeure, indtastningsfejl, systemfejl, billedfejl, prisændringer, udgåede varer samt leverandørsvigt.

www.storkøkken-inventar.dk tager ikke ansvar for udstyr, anlæg og maskiner, som er ukorrekt monteret og eventuelle fare der opstår i denne forbindelse, hvis det ikke er monteret af en tekniker fra Søegaard Vandteknik ApS.

Levering:

Leveringstid er 2-5 hverdage. I enkelte tilfælde kan længere leveringstid forekomme. Hvis varen er i restordre vil køber blive kontakt hurtigst muligt på mail eller pr. telefon.

Levering sker til købers adresse i Danmark. Levering sker i Søegaards Vandteknik ApS egne biler eller via en speditør. Hvis varens emballage er skadet ved modtagelse, anbefaler vi, at du noterer dette på fragtbrevet, når du kvitterer for modtagelsen.

Pris på forsendelse er følgende:

Levering til Sjælland: Kr. 500 eksklusiv moms

Levering til Fyn og Jylland: Kr. 1.000 eksklusiv moms

Flaskeskift + Ny montering af flaske: Fri levering kr. 0,-

Prisen for levering er til kantsten. Køber er forpligtet til selv at stille mandskab til rådighed for aflæsning og op-/indbæring.

Det gælder for alle ordre, at leveringen som udgangspunkt sker på hverdage i tidsrummet kl. 08:00 – 16:00.

Montering:

Montering sker efter nærmere aftale med kunden.

Det koster kr. 2.500 eksklusiv moms for at få monteret et blødgøringsanlæg, Omvendt osmose ellers en isterningmaskine.

Vælger du montering, skal du selv sikre, at du har lovlige installationer til el og vand.

Det koster kr. 1.500 eksklusiv moms at få monteret nysalg af flaske eller filter.

Krav til installation af opvaskemaskiner, isterningmaskiner og omvendt osmoseanlæg:

Vandtilførsel, gulvafløb og strømudtag inden for max 1,5m. af installationsplads. Strøm skal være 400V udtag. Montering af installation, hvor der ikke forefindes et gulvafløb, skal der påmonteres en waterblock.

Krav til installation af blødgøringsanlæg:

Vandtilførsel, gulvafløb inden for max 1,5m. af installationsplads. Montering af installation, hvor der ikke forefindes et gulvafløb, skal der påmonteres en waterblock.

Det gælder for alle ordre, at montering som udgangspunkt sker på hverdage i tidsrummet kl. 08:00 – 16:00.

Såfremt monteringen ikke kan gennemføres pga. manglende krav til installationen eller forkerte indbygningsmål til produktet, vil du blive faktureret for en forgæves montering, pris: kr. 575 eksklusiv moms.

 

Fortrydelsesret:

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a. har modtaget din vare.

b. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

c. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

d. får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail på salg@vandteknik.nu. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse. Eller finde den HER

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Hvis varen ikke kan sendes med almindelig post, skal du aftale med Søegaard Vandteknik ApS, om hvordan varen kan sendes retur eller blive afhentet på egen regning.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Fortrydelsesretten kan bort falde i tilfælde af:

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Du mister din fortrydelsesret, hvis:

Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Det drejer sig om varetyper så som sæbe, afspænding og salt.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig vedr. købet, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Såfremt du anvender din fortrydelsesret, refunderer vi ikke pengene for en eventuel montering og bortskaffelse/nedtagning af gammelt anlæg/maskine.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Søegaard Vandteknik ApS
Biltrisgade 25
4070 Kirke Hyllinge

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes
udfylder vores standardfortrydelsesformular HER

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Reklamationsret:

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.storkøkken-inventar.dk har du 12 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Søegaard Vandteknik ApS
Biltrisgade 25
4070 Kirke Hyllinge

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Persondatapolitik:

Den dataansvarlige på www.storkøkken-inventar.dk er Søegaard Vandteknik ApS.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Erhvervskunde:

Firmanavn

Adresse

Leveringsadresse

Telefonnummer

E-mail

CVR.nr.

Kontaktperson

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

De personlige oplysninger er registret hos Søegaard Vandteknik ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af

dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der

indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til www.storkøkken-inventar.dk er tilgængelige for direktøren og et begrænset antal medarbejder i Søegaard Vandteknik ApS.

Oplysningerne videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Søegaard Vandteknik ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod

registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse

rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Søegaard Vandteknik ApS via e-mail salg@vandteknik.nu

Lovvalg og Værneting:

Enhver tvist afgøres efter dansk ret. Retten i Roskilde/Østre Landsret i København er rette værneting vedrørende ethvert mellemværende opstået i anledning af Søegaards Vandteknik ApS leverancer til køber.

Klagemuligheder:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

Link: www.nævneneshus.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mailadresse: salg@vandteknik.nu

Sidst opdateret d. 06-12-2018

Back to Top